top of page
Policy Kijkshop

  1. Alle vermelde prijzen zijn uitgedrukt in EURO en steeds inclusief BTW maar exclusief mogelijk verzendkosten. De vermelde prijs gaat om het item dat beschreven wordt. Andere zichtbare items (zoals bv. accessoires ter decoratie) zijn niet inbegrepen in de prijs.

  2. Tutti Belli Secondo tracht om de kijkshop zo up-to-date als mogelijk te houden. Echter, gezien Tutti Belli Secondo telkens maar één stuk op voorraad heeft, kan het dat op eenzelfde dag het item zowel in de winkel verkocht wordt als op de kijkshop gereserveerd. Indien dit zich voordoet, wordt u op de hoogte gesteld dat het item niet meer voorradig is. Tutti Belli Secondo is in geen geval verantwoordelijk voor dergelijke vergissingen en kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet beschikbaar zijn van een product. U ontvangt steeds een bevestiging van uw reservatie.

  3. Wanneer de koper vragen heeft over het item, kan steeds contact genomen worden per mail, telefoon of in de winkel te Rumbeeksesteenweg 242, 8800 Roeselare zelf.

  4. Enkel afhaling in de winkel is mogelijk. Een item wordt 2 dagen gereserveerd. 

  5. Indien een item schade vertoont, dient dat gemeld worden aan Tutti Belli Secondo binnen de dag na ontvangst. Garantie is nooit van toepassing op defecten die ontstaan ten gevolge van ongelukken, verwaarlozing, valpartijen, gebruik van het artikel in strijd met doel waarvoor het ontworpen werd, het niet naleven van de gebruiksinstructies of handleiding, aanpassingen of wijzigingen aan het artikel, hardhandig gebruik, slecht onderhoud, of elk ander abnormaal of incorrect gebruik.

  6. Tutti Belli Secondo respecteert de Belgische wet van 8 december 1992 met betrekking tot de bescherming van het privéleven in de verwerking van de persoonlijke gegevens.De door u meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor volgende doeleinden: de uitvoering van de afgesloten overeenkomst, het verwerken van de bestelling, versturen van nieuwsbrieven, reclame- en/of marketingdoeleinden. Sinds 25 mei 2018 is de wetgeving omtrent gegevensbescherming aangepast. Klanten van Tutti Belli Secondo hebben het recht om hun gegevens in te zien, te wijzigen en te laten verwijderen indien hij/zij niet langer informatie wenst te ontvangen omtrent de activiteiten van de verkoper.

  7. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

  8. Het Belgisch recht is van toepassing.

bottom of page